Halloween

Vi hade en rolig fotosession i veckan där jag fotade Himla och kompisens schäfertik. Imponerande med så duktiga, tålmodiga hundar. 🙂 

Ett tag sedan sista riktiga blogginlägget! Vi har hunnit tävla elitspår på hemmaplan i början av september. Blev tyvärr en kort tävling då vi var ett av sex ekipage som bröt redan på spåret bland annat på grund av mängder med svampplockare som traskade runt. Sedan har vi pausat brukslydnaden ett tag, det behövs ibland. 
Vi har som vanligt pysslat med lite annat. Specialsök, hårda spår och även lite rallylydnad. Himla och jag visade upp rallylydnad när vår klubb hade Hundens Dag den 18 september och det var väldigt trevligt. 🙂 

Nu har vi så smått startat upp brukslydnaden igen och idag kört fritt följ och saktagående på dagens träning med vår grupp. Väldigt roligt tyckte Himla och bjöd på lite glada krumsprång i saktagåendet. Älskade knasboll.  😀 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.