Äventyrsrunda i Stockamöllan

I lördags var Himla och jag på Äventyrsrunda i Stockamöllan tillsammans med Gabrielle & dobbisen Cajsa. Detta arrangerades av hundtränarna på Hund Helt Enkelt och platsen var den lilla fina byn Stockamöllan, strax norr om Eslöv.

Man kunde välja mellan en lång och en kort runda. Vi valde den korta med tanke på det märkliga vädret på sistone. Kändes som om risken var stor för antingen skyfall eller 30 graders värme så en kort runda kändes klokt. 😀 Nu blev det faktiskt alldeles lagom väder med moln och omkring 20 grader.

Denna runda gick ut på att med hjälp av en karta navigera runt i Stockamöllan och leta upp ett antal olika stationer. Vi hade 18 stationer på vår korta runda. På dessa skulle man utföra antingen ett kongsök, ett trick eller en parkourövning. Man skulle fota eller filma och redovisa sina stationer i en Facebookgrupp. Vi hjälptes åt att filma och fota så det gick smidigt.

Vi hade en riktigt rolig eftermiddag och det här är något jag gärna gör om. 🙂 

Man behöver såklart inte göra alla stationer men för att få diplom skulle man klara av minst 6 stycken. Dessutom kunde man vinna presentkort hos HHE på respektive runda och Himla och jag fick delad förstaplats på korta rundan och vann ett presentkort på 300 kronor. Jättekul! 🙂
Nästa äventyrsrunda betald! 😀 Eller så går det till något annat roligt hos HHE. 🙂 

Fint nere vid ån i Stockamöllan.

Första kongsöket och bild på gömman. 🙂 

Parkour inne i villakvarteren. 🙂 Nedan filmsnutt på en av konggömmorna. Dessa var särskilt roliga tyckte jag då jag alltid vetat själv eller haft någon med på söket som vet var gömman är. Nu visste ingen av oss men Himla hittade snabbt och markerade tydligt. Väldigt häftigt! 🙂
Tyvärr missade jag totalt ett gömställe på kartan men tre sök blev det i alla fall. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.