December

Nästan två månader sedan föregående blogg men bättre sent än aldrig! Allt är i alla fall bra med oss. Vi spårar en del. Har blivit både Vombskogen, Revinge och en del hårda spår också. Himla är jätteduktig på hårda spår och jag försöker utmana henne med terrängskiften och lite annat. Får se vad mera jag kan komma på. 🙂 

Brukslydnad tränar vi ju också men inte så intensivt just nu utan kanske 1-2 gånger per vecka. Vi har ju vår träningsgrupp varannan lördag men valde att ställa in ett par tillfällen för säkerhets skull med tanke på pandemin och den ökade smittspridningen. Ja vilket år??! Alla tävlingar blev åter en gång inställda och är i skrivande stund inställda januari månad ut. Jag hoppas att vi i alla fall kan kunna tävla framåt sommaren. Viruseländet är ju tydligen inte så förtjust i värme och har vi tur är många vaccinerade då.

Vi kör även på med specialsöket både med mandel och lite röd kong. Bilden här nere är från i början av november när vi tränade lite i Malmö Folkets Park. Skönt med Himla för hon arbetar helt obrydd i olika miljöer. Även som där då det var gott om besökare i parken, både barn och hundar som rörde sig runt omkring. 🙂 

Därefter en bild från Burlövs BK. Vi var ute just precis som ett rejält regnoväder drog in och jag hann fota Himla med den mörka himlen innan det började vräka ner.

Sedan tre bilder från Revingehed. 🙂 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.