RLD F RLD N SPH I SPH II Demonen’s Himla!!

Ja mobilen pep 05.25 i lördags. Ibland undrar man….?!! smile 
06.30 var vi på väg mot Söderåsens BK. 7 mil och drygt 1 timmes körväg. Kallt som tusan, konstaterade smått chockartat att det var -2 grader när vi kommit halvvägs.

Vi hade startnummer 23 på båda banorna. Samling och banvandring 8.30 för den första som dömdes av Filip Ertzinger. Rolig bana som jag nog kände att vi kunde klara riktigt bra. Vilket vi gjorde! Vi var felfria tills efter hoppet, då Himla blev lite vild och hoppade upp på mig. Där fick vi ett avdrag på tre minus för BRIS(bristande samarbete). Så vi landade på 97 poäng vilket jag såklart är väldigt nöjd med. check 

Andra banvandringen vid 11 och denna dömdes av Sofie Ertzinger. Vi har tränat på ett par av hennes tidigare banor och faktiskt just på denna typ av inledning med flera vändningar efter varandra. Vi hade dock inte gjort det i språngmarsch! smile  Men lite snabbt övande på parkeringen innan det var dags och sen gick det faktiskt riktigt bra med undantaget att jag nog vred till mitt knä för attans vad jag fick ont ett par dagar. Men men…det var det värt. hurra  Vi fick ihop 88 poäng efter en fel övning och två mindre missar men är såklart extremt nöjd ändå.

Uppflyttade till avancerad klass och med ny titel, RLD F! heart2 
Himla var fantastiskt duktig och hade såå bra fokus trots att det var lite stökigt runt omkring. Vi höll bubblan fint. 🙂

Kom ju på nu att Himla nog vill välja ut en uppflyttningsleksak. Sist fick hon välja ut en liten bitkudde i läder.
Får se vad det blir nu… smile 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.