Rallyprinsessan

Vi ska tävla dubblerad rallylydnad fortsättningsklass på lördag hos Söderåsens BK. Himla orkar dubblerad, jag bara hoppas att jag också gör det. 🙂 Men det ska bli kul att få köra två nya banor utan att behöva slita med att bygga dem. smile  Idag körde vi en hel bana på klubben i det soliga vädret och Himla fick kattmat efteråt. En timmes bygga och plocka undan och en kvarts träning…   sceptic 

Blev ett nytt halsband också för ett par veckor sedan. Ett neoprenfodrat stjärnhalsband från Back2Nature. 🙂 

Får se om vi får till någon elitspår i höst också. Jag har haft en häl som bråkat till och från så min snälla träningskompis har hjälpt till med Himlas spårträning så jag slipper gå på knaggligt underlag. Otroligt snällt! Så jag vet att hon i alla fall orkar med ett 1500 meters elitspår utan problem om vi kan starta. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.