Fokusövning

Kort pass i värmen idag. Kikade genom den eminenta boken Spårhunden och lukterna och tänkte att det kunde vara lagom att köra den fokusövning som finns i boken. Körde dom grunderna en del för några år sedan och har haft bra nytta av att Himla vet att ”ser du” betyder att hon ska titta rakt fram och även springa rakt ut. 🙂 

1 svar på “Fokusövning

  1. Jenny säger:

    Shit vad snygg bloggen är nu! *tummen upp*

    Undrar om jag skulle kunna köra något sådant med Oliver, han _kan_ fokusera men det är ibland knepigt och jag funderar lite på om han bara skulle fortsätta springa om någonting mer intressant än föremålet fångar hans intresse. sceptic

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.