Tidig söndag

Vi har haft det rätt varmt både lördag och söndag föregående helg. Upp emot 27-28 grader blev det. Alldeles för varmt för min smak, jag är nöjd med 15-20 grader så här års. Lagom väder att hålla igång hundträningen i. 🙂

I söndags åkte vi iväg tidigt. Himla fick ett spår inne i företagskvarteren bakom Bulltofta här i Malmö. Hennes tredje hårda spår på några veckor. 🙂 Jag har en öm häl som ska försöka läkas så platt spårmark är att föredra ett tag. Himla skötte sig väldigt fint. Fick några skogspinnar i spåret också samt en gömd snusdosa med pastej som slut. Roligt med ställen där man kan få skifte av underlag.

Efter spår blev det lite hopp och lek på Burlövs BK och vi var hemma igen vid halv elva. Då var det redan 26 grader.

Och nej det är inte vår vanliga spårlina. Denna var Himlas ”badlina” som har några knutor. smile 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.