Oväntat bra rallyresultat och workshop!

I helgen kom resultaten från Flens BK:s rallylydnad online. Vi fick ihop 89 poäng på den avancerade banan. Jag blev smått häpen då jag trodde att vi kanske inte riktigt nått upp till gränsen för kvalificerande resultat som är 80 poäng. Men det gjorde vi. En väldigt bra morot inför framtida rallytävlande! nickar 

Annars har vi så smått kört igång brukslydnaden igen. Vår hemmaklubb ska ha en workshop i uppletande nästa helg så den har jag anmält till. Ser fram emot lite bra tips som kan hjälpa oss förbättra uppletandet. Himla gör ofta bra uppletanden numera men har sina små idéer om att ibland inte vilja lämna av grejor till exempel. Så vi ska suga åt oss alla tips vi kan. 🙂 

Vi har även hunnit bada lite och spåra hårt spår. Himla har inte spårat så värst mycket hårda spår och det var säkert 4 år sedan sist men det var inga konstigheter tyckte hon. 🙂 Så det ska vi faktiskt försöka få till lite mera av. smile 
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.