Rallylydnadstävling online

Vi har hunnit vara med på två rallylydnadstävlingar online. Vad innebär då det? Jo man anmäler sig till vald klass, betalar en mindre anmälningsavgift och blir insläppt i tävlingens Facebookgrupp. På bestämt datum läggs där då ut banskissen och man har 10-14 dagar på sig att bygga sin bana, filma sin runda och lägga in i gruppen. Där bedöms den sen av den domare som ritat banan och man får sin bedömning och protokoll. 🙂 Tävlingen är såklart inofficiell.

Först ut var en fortsättningsbana ritad och dömd av Jana Himmel. Vi fick ihop 95 poäng av de möjliga 100. 🙂 Riktigt kul.

Eftersom jag kände mig lite mätt på just fortsättningsklassen så anmälde jag mig även till avancerad klass som Flens BK höll i online. Det kändes kul med nya skyltar och en ny utmaning-fotgående och köra momenten även på höger sida. Ett litet experiment 😉 När vi byggde och filmade banan hade Himla och jag övat på högerhandlingen knappt fyra veckor. Vi filmade två rundor men den första blev bäst och det är den jag skickade in. En väldigt rolig bana! Tycker det gick väldigt bra ändå och Himla var enormt duktig. heart2 
Själv var jag helt mentalt dränerad. smile  Resultat får vi i slutet av juni.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.