I lördags var det så dags för hemmatävlingen i elitspår. Efter några återbud var vi sex ekipage kvar. Vi kördes ut till fältspåren på Revinge och vi hade vårt påsläpp 9.55. Himla gjorde ett superfint upptag, rakt ut i linan ca 35 meter innan hon stannade upp, kollade åt båda hållen och gick sedan utan tvekan åt vänster. Framspår och högsta betyg! :) Ganska snart därefter hittade vi även första pinnen. Första 400 metrarna gick som på räls men sedan fick vi tapp på tre olika ställen och fick bitvis leta runt länge efter spåret.

Revinge kan vara svårt och det var en sån dag. Himla var rejält trött på slutet och jag hade nästan tänkt bryta henne just som hon hittar en pinne, då pausar vi och hon dricker lite. Det gav lite nya krafter för sedan körde hon på ca 100 meter och hittade slutet. Misstänkte dock att vi dragit över maxtiden på 40 minuter. Fick det till att vi varit ute 43 minuter på min klocka. Det vi sad e sig vara 42 minuter så det var kört ändå. :)
Fyra små pinnar plus slut fick vi ihop.

Vi fick köra uppletandet om vi ville så jag testade även om jag visste att hon var trött och vi hann inte med nån längre vila då vi hade sista spåret. Det var bara ytterligare en hund som alls tagit sig runt spåret, dom hade dock fixat tiden. Bra gjort! På uppletandet tog Himla ett föremål sen var hon klart trött så jag avbröt.

Så istället för lydnad på klubben åt vi båda lunch i solen på Revinge. Nu dröjer det innan det blir tävling igen. Många tävlingar är inställda vilket jag tycker är klokt. Hur gärna jag än vill tävla så får det ju vänta tills vi får lite mer normala omständigheter igen.