Snart tävling…kanske!

Planen hittills har varit spårtävling på hemmaplan den 21 mars. Vi har fått till bra träning men har nog inte legat i lika frenetiskt som annars. Träningskompisen lade 1400 meter spår för en vecka sedan och det gick riktigt, riktigt bra. 🙂  I onsdags blev det 400 meter spår och ett uppletande. Planen är sedan ett upptag+kortare spår på tisdag så att Himla kan vara lite sugen kommande lördag.

Idag har vi sol och något lägre temperatur så vi ska ta oss ut för ett lydnadspass i eftermiddag och njuta lite av vädret. :sun: 

Sedan har vi ju det berömda viruset så jag får se hur det känns inför att tävla om en vecka. Jag är absolut försiktig. Men vi tränar på som om vi ska tävla i alla fall. 🙂  Förmodligen kommer jag inte anmäla till fler tävlingar under våren som läget är nu. Hade funderingar på Kristianstad under påsken då dom har elitspår både 10 och 13 april men jag avstår nog.
Tillägg: Idag ställde Kristianstad in samtliga sina tävlingar i påskhelgen. Flera andra klubbar har gjort samma.


Himla sover oftast för sig själv men häromkvällen hade jag denna utsikten när jag låg och läste innan det var sovdags… 😀


Nöjd efter sitt finfina spår med favvisen Kong Bounzer som fås vid varje spårpinne och bara där. :yes: 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.