Revinge x 4

Det har blivit Revinge 4 gånger på en vecka. 🙂  Promenader, tre spår och ett uppletande. Ett rätt fantastiskt uppletande dessutom! :yes:  Vi följer upplägget från förra året att inte nöta en massa regelrätta uppletanden utan även lägga in den finfina övningen ”tårtan” som har varit bra för Himla då man i en och samma övning kan få till mängdträning vad gäller antal skick, övning i konsten att ”springa dit jag pekar” och dessutom hålla motivationen uppe då Himla älskar tårtövningen.

Lördag+söndag har vi även fått till bra lydnadsträning. I lördags fick vi till två bra pass med gruppen och fick till bland annat bra framåtsändande och fin tävlingsmässig 75 meters inkallning med ställande och läggande.
Fria följet var lite överhettat om man säger så på söndagen nötte vi lite position med belöning i vänster hand som hon får vrida sig bakåt/utåt för att ta. Blir till att peta lite i sånt nu då vi kanske ska ut i elitspår redan i mars. Känns väldigt kallt att tävla i mars men men….vore kul att köra en hemmatävling. 😎 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.