I fredags blev det en tur till Skrylle. En träningskompis skull e öva på att orientera med karta och kompass och ville ha sällskap. I Skrylle kan man nämligen under vinterhalvåret gå något som kallas “Månadens orienteringsbana”. Det var väldigt roligt! :)  

Vi tillbringade 4,5 timme till skogs och hittade väl inte så många kontroller som vi tänkt men i alla fall 2. :D Banan innehöll 8 och vi hade väl hoppats hinna med i alla fall 4.
Inte helt enkelt dock och vid ena kontrollen hade vi tagit fel på vilket vägskäl vi var vid så kontrollen låg inte vänster om stigen som vi var övertygade om utan till höger. Var tvungen att reda ut just den när jag kommit hem, för det störde mig och jag fattade inte vart vi gått fel. Men nu vet jag! ;) Det var vid kontroll 2 på kartan som förvirringen uppstod.

Fantastiskt väder fick vi, sol hela tiden. Vi var rätt nöjda sedan, såväl tvåbenta som fyrbenta kan jag säga. :)