Speciellt specialsök :)

Glömde skriva om vår nya lilla hobby i förra inlägget. Jag har varit lite nyfiken på specialsöket och var bland annat på en föreläsning på klubben med polishundföraren Jonas Eriksson i november. Intressant! 🙂

Under julledigheten började vi pyssla lite med det, dock inte med röd Kong utan med sötmandel. Jag lärde Spexa leta sötmandel för en del år sedan när jag var sjuk i influensa och då var sötmandel och tepåsar helt enkelt det som fanns hemma som lämpade sig.

Så Himla har fått ägna sig en del åt specialsök med etikett mandel. En del inne men mestadels ute för att jag tycker det blir roligare miljö så och man får stor variation. Himla tycker nog också det är roligare, hon är ju helt obrydd i miljö och drar sig inte för att klättra eller leta på rörligt underlag till exempel.

Filmsnutten är från terassen på vår klubb den 13 januari. 🙂 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.