Sex veckor sen sist! Har pysslat lite med att göra om bloggen lite men var inte nöjd så jag har velat lite hit och dit med olika teman. Tror dock detta mörkblåa får stanna ett tag. Det är ju mestadels Himlas blogg numera så jag har flyttat in Spexa och Yrlas sidor under en egen flik. Märkligt att göra det så det har fått ta lite tid.

Vi har kommit igång med spårträningen igen och sista veckan har det blivit två 1000 meters spår. Hoppas komma ut och tävla i mars eller möjligtvis april. Vi har hemmatävling i slutet av mars och sedan har Kristianstad påsktävlingar i april med elitspår både skärtorsdag och påskdagen och jag känner att det vore roligt att få till två starter under påsken. Men vi ska ju komma med också. :)  

I höstas började jag fundera på att dra igång en träningsgrupp enbart för brukslydnad och tävlande ekipage på klubben och eftersom intresse fanns drog vi igång den 11 januari. Vi är sex ekipage och vi bestämde att alla har 30 minuter till sitt förfogande. Så det blir bra träning med hög kvalité känner jag. Ingen uppdelning utan vi hjälps åt med en hund i taget. Då landar vi på i alla fall fyra timmar(kanske lite till) med planering och en paus så vi valde att köra varannan lördag på dagtid. Jag är inget fan av lydnadsträning kvällstid i halvmörker. 
Vi har kört två träningar nu och det känns som vi är en bra liten grupp med mycket kunskap. :)  

Lite bilder från vad vi pysslat med sen sist. Lydnadsträning på klubben, träning på Revinge, stranden i Klagshamn på lille julafton och slutligen bild från en tur till Katrinetorp för nån vecka sen. :)