Några foton på Himla som jag tog i oktober men glömt att lägga här i bloggen. Fina foton så jag tyckte dom var välvärda att ligga här också. ?? Längst ner min träningskompis valp Pippi som är av rasen chodský pes. Tror hon var nio veckor på bilden, nu är hon lite större och 13 veckor. Blir spännande att följa deras äventyr. ?

Dagen efter rallytävlingen var Himla halt och ömmade rejält i en tå som svullnat. Blev en tur till veterinär Kerstin och röntgen. Syntes inget konstigt på röntgen men klart inflammerat så det kan vara så att Himla trampat på något som grott till sig under några dagar och orsakat inflammationen. Så det blev antibiotika, Rimadyl och en vecka med enbart koppelpromenader. Nu har det gått sex dagar sedan vi slutade med medicinen och Himla har fått börja röra på sig lite mera och gå lös igen. Det ser ok ut, får ha lite koll. 

Vilan fick oss att börja fuska lite med nosework. Himla har fått börja leta mandel. ? Började lite inne med att introducera doften men sedan har vi mest övat ute för vi tycker det är roligare. Gick promenad runt Katrinetorps gård idag och hade med lilla snusdosan med mandelbitar, pincett och godis och fick till fem mandelgömmor på olika ställen. Roligt! ?? Lägger in en kort filmsnutt.