Jag tyckte det kunde vara kul att tävla lite mer innan vinteruppehållet så jag anmälde till rallylydnad fortsättningsklass i Skanör Falsterbo och igår var det dags. :) Dömde gjorde Beatrice Palm och vi hade startnummer 3 av 25. Vår klass gick på eftermiddagen så strax efter kl 13 var vi klara med vårt och fick vänta 2,5 timme på att allt skull e bli klart. Men jag gillar tidiga startnummer så det var helt ok. 

Vi fick ihop 92 poäng och kom på tredjeplats. :) Sex poäng rök vid hoppet och rusningen mot frestelsen, det var en klurig sak för många. Speciellt om man som Himla redan laddar inför hoppet vilket jag iofs gillar att hon gör. Men hon hann i alla fall inte ta vare sig leksaken med fluff eller Ikea-råttan som låg i frestelsen. :-D 

Vi vann en påse med olika tuggisar, grisöra, en pipis som ser ut som en glass, en grön sak som tydligen är en borste samt en id-bricka. Ja plus en snygg rosett. Fick inte fotat henne med rosetten, det mörknade på innan det hanns med.