Elitdebuten blev kort då vi inte ens kom ur upptagsrutan. Himla stoppade 10 meter ut, fastnade på viltdoft, skickade om henne och då fastnade både hund och spårlina så det blev en del att reda ut. Dom fyra minutrarna tickade på snabbt. ? I högre får man en påvispunkt om man inte hittar spåret i rutan men i elit är det tack och adjö. ?
Men vi stannade i alla fall kvar och kikade på uppletandet och Himla fick köra upplet efter dom andra var klara. ? Blev lite lunch i Ronneby BK:s klubbstuga och såg lite av lydnaden innan vi rattade hemåt våra 20 mil igen.

Nästa tävling blir elitspår i Tollarp i början av november. Sen är jag lite sugen på en start i rallylydnad fortsättning nere i Skanör den 1/12. Hade ju tänkt lägga rallyn på is ett par år nu men att tävla lite är ju alltid kul. Vi har ju sen ingen elitspår igen förräns i mars 2020. Så jag ska fundera lite…. ?


Himla i Burlöv den 16 september. ?