Träningslördag

Lördagen tillbringades på Revinge med Carina och Yalla. Spår och uppletande. Nöjd med dagen trots att jag hastigt och mindre lustigt blev attackförkyld och fick därför låta bli att kolla på söndagens tävlingar på klubben.
Väldigt märkligt och sorgset att ha en tom plats bak i bilen och det blir än tydligare när vi är ute så som igår…. ❤?

Himla fick hämta in 6 föremål, fick 2 föremål på varje linje. Hon jobbade fint och det är häftigt att se att träningen på “titta och spring dit jag pekar” har gett så bra resultat.   :) Efter att ha lämnat av sjätte föremålet fick hon ge sig på sin skyddsärm som hänger i trädet bakom oss på stigen. Duktig dåre.

Jag var tvungen att lägga in filmen på Spexa från oktober 2013. Vi gick på Bulltofta och hon hittade en fantastisk pumpa som
hon helst hade tagit med hem. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.