14 dagar…

Det har gått 14 dagar. Det längsta Spexa och jag varit ifrån varandra innan är 3 dygn. Känner mig lättad över att ha tagit mig genom dessa 14 dagar med förståndet i behåll. Jag har nämligen inte varit helt övertygad om att det skulle gå vissa dagar. ?
Det är en stor omställning. Himla som annars helst sover ensam i vardagsrummet har inte fått göra det då jag velat ha en hund i sovrummet. Så just nu är barn :D den in till vardagsrummet stängd nattetid…men Himla verkar tycka det är ok ändå.

Himla har såklart varit lite dämpad men det kanske är en spegling av mig. Hon får alltid “utbrott” när hon ätit(vid en del andra tillfällen också) då hon rullar runt på golvet, låter som en grizzly och hugger omkring sig. Första veckan gjorde hon inget sånt men tog upp det igen häromdagen. Letat här hemma har hon inte gjort vilket är skönt.

Himla och jag har i alla fall kommit igång med lite träning igen denna vecka och till helgen blir det spår.

Vi saknar dig Spexa. ❤

1 svar på “14 dagar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.