Himla envi sad es med att anmäla till ännu en rallytävling så i lördags tävlade vi på hemmaplan. Det var dessutom en rallylandskamp mot Danmark så man kunde köra både dansk och svensk bana. Vi valde enbart svenska då den var officiell. :)
Rätt varm dag(givetvis…) men Himla fick bra förberedelser med vätskeersättning och lek vid vattenkranen just innan vi gick in och körde. Hon kör ju på även i värme men man får såklart ändå vara försiktig. Kanske än mer med en hund vars skalle aldrig säger stopp…. Vi fick till en kanonfin runda!! Dock sabbade vi tyskvändningen som låg ganska snävt efter en högersväng. Blev lite tajt mellan skyltarna för Himla som vanligtvis gör en ganska vid och extremt snabb tyskvändning, så vi mis sad e och hon gick inte runt alls utan bara stud sad e till framför mig istället. Men annars blankt papper. Jag hade gett mig f*n på att inte få nån onödig minuspoäng för sträckt koppel eller annat och det fick vi inte heller. ??

Så 90 poäng och en 6:e plats. Vi vann två oxöron.