Utmaning :

Utmaning

tisdag 30 januari 2007 | Postat i kategorin Dagar med Yrla & Spexa |

Jag har blivit utmanad av Pernilla.

Nedan fljer fem pstenden om mig sjlv. Fyra r sanna, ett r falskt. Din uppgift r att rkna ut vilket som r falskt. Svara via kommentarsfunktionen. :)

1. Jag kan byta tndstift p en bil.

2. Jag har tvlat i schack.

3. Jag har haft en hund som hette Laika.

4. Jag har skrikit “krringjvel” t enfr mig frmmande ldre dam.

5. Jag har sett Deep Purple live.

Nu utmanar jag Irene, Kattis, Axeloch Malin!

Idag har jag promenerat ungefr en timme med hundarna var fr sig i fina vdret. :)
Trnade lydnad med bda och fr Yrla blev det framfrgende med targetstick och klicker. Ska kika i tvlingskalendern fr nu fr vi vl f tummarna loss och starta i sprappellen. :D

Spexa blev livrdd fr en grvskopa. :roll: Knashund. Vi fick i alla fall trnat lite lydnad med en hel del strningar och det gick fint. :)

10 kommentarer »

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

 1. Iofs r du grym p schack, vinner ju typ alltid ;) Jag TROR emellertid iaf att du inte tvlat i det..
  Nja inget skulle frvna..

  Kommentar av Axel & Rex — 30/01 2007 #

 2. Hm, hade tnkt svara att du inte tvlat schack, men efter Axels kommentar s vet man ju inte…*funderar*
  Minns heller inte vad dina tidigare hundar heter, men Laika? *hmm* Kanske r hundnamnet som inte stmmer?

  Kommentar av Kattis — 30/01 2007 #

 3. Halloj !
  Skoj att du r duktig p schack :) , sjlv fr jag vl vara glad om man kommer ihg hur man flyttar pjserna, och skulle kanske rtt fort bli matt, om man sger s .. *s* !!

  Kramizar !

  PS Tnker du shejpa in framfrgendet ?? Jag hade ju tnkt kra med kon, men eftersom Knaspottan har ” fastnat ” lite i nya rutan, s vill jag inte lgga in bara en kon verhuvud taget, frrn jag kan brja trna in konskicket ocks ! :(

  Kommentar av Birgitta & Lizzie — 30/01 2007 #

 4. Tror inte att du har tvlat i schack, det lter s osannolikt fr att vara du *skrattar* :)

  Kommentar av Malin — 30/01 2007 #

 5. hmm..svrt! Jag velar mellan Laika och schack…hmm jag satsar p schack :p

  Kramisar

  Kommentar av Pernilla — 30/01 2007 #

 6. jag tror nr 4

  Kommentar av Eva — 30/01 2007 #

 7. Svrt! Men jag chansar p fyran…eller…jo, jag tar det.. ;)
  Kram

  Kommentar av Jessika — 30/01 2007 #

 8. Tror du kan det mesta s tndstiften tror jag du kan byta sjlv.
  Svrt att tro nr 4 (men man kan alltid sga hemska saker d man r arg )
  men chansar inte p det utan gissar p nr 3. Fast jag minns en hund du berttat om men kommer inte ihg vad den hette eller du nmnt dess namn s jag vljer detta alternativ. Vi kr p trean !
  mvh Carola som gissar fr fullt :)

  Kommentar av Carola och Trick — 30/01 2007 #

 9. Av ngon anledning s tror jag mest att alternativ 4 r falskt OM det nu inte var “befogat”.

  Kommentar av Unka och Ceasar — 30/01 2007 #

 10. Jag tror p nr. 3 eftersom jag tror att hade du haft en hund med namnet Laika s skulle det ocks ha funnits en bild p den i minnesgalleriet och jag har bestmt fr mig att jag lst hr i bloggen att du skrek “Jvla Krring” till en som var elak mot Spexa.
  Ja, det fr bli min gissning ;)

  Kommentar av Jill — 31/01 2007 #

Kommentera gärna

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Templates Browser
Causes That contribute to Success in Life: The Impact of the First 8 Years of Education
There are many factors that contribute to your success in life and two main reasons
Challenges and opportunities in the International Higher Education Agreement
The World Bank World Bank Report of 1991 made a very interesting investigation that
Earnings About the Online Academy Training: Articles on the Decline in Public Education
Deception is defined by Dictionary of Webster as a false belief on independence or

Things to remember when getting an admission to the training school

Training schools and colleges worth a lot as they provide all the various kinds of training ns material that professional need in order to get ahead of their profession ad contribute at their best. In Australia, people can surely find lots of schools and colleges that offer high quality training options for the students as well as for the professional who looking to enhance their skill for better capabilities.

There are courses like Diploma of Community Services, Certificate III in Information Digital Media and Technology, Diploma of Work Health and Safety, Certificate II in Business and Retail Management Courses as well as the Advanced Diploma of Leadership and Management and Aged Care Training schools offering professional diplomas and courses that offer higher level training.

There are many things that you must be keeping mind in order to help yourself getting things better and get the training you need, but the most important things you should never forget are:

You should never enroll or opt to enroll in courses which are wide apart as you will be stuck nowhere and may have to manage things that you are not familiar with. In case if you are likely to get more courses you may consider to have enrolled in courses that you like the most, you should consider having the ones which are related or have similar content in them as well as same level and area of training.

As for example if you are going to attend the Business Management Courses, you should be aware that instead of aged care course you must be looking forward to get to the Diploma Of Business Management.

Further you should know that if you have to get to the top level courses you should not hesitate to enroll in the preliminary courses as they would help you learn things better.

Get in touch!

Contact Us

email us at radik.homichev@templatesbrowser.com

- or -

send us a mail at:

36 Halsey Road, YILKI, South Australia, 5211, Australia