Torsdag & fredag :

Torsdag & fredag

fredag 19 januari 2007 | Postat i kategorin Dagar med Yrla & Spexa |

Igr var vi p Revinge och det regnade s gott som hela tiden. Spexa fick ett spr p ca 200 meter och Yrla fick ett uppletande med fem freml. Efter att ha travat ut p frsta skicket fick Yrla sen upp farten och var riktigt duktig. Sneglade inte ens t dom enorma hgarna med frsk kobajs. :D
Korna ja, dom kom galopperandes bort frn dr vi var nr jag parkerade men nr Yrla gjort sitt uppletande brjade dom vnda t vrt hll igen. S det blev till att lta Spexa ta sitt spr efter ca 35-40 minuter fast tanken var att det skulle legat minst en timme. Men korna nrmade sig hgljutt s det var skrast att lta henne spra medans det fanns spr kvar… ;)

S bda hundarna fick i alla fall trning med kostrning. ;)

Spexa fick spra ven idag. Vi skulle till Spexas uppfdare och stannade till p Revinge i det d soliga vdret. Lade 200 meter spr till Spexa med en vinkel och sen fick det ligga medans vi promenerade en timme ungefr. Hon fixade det fint. :) Vi har ven brjat trna in avlmnande av sprapporter separat och det fattade hon snabbt s snart r det dags att testa i spret. :) Velade lite mellan liggmarkering alternativt apporteringav pinnarna men det fr bli apportering fr det gr hon naturligt och p dom vningar vi gjort r det inget trams med apporten utan hon plockar och lmnar av fint och har inget tugg. :)

Ute hos uppfdaren trffade vi ocks Spexas morbror Andy som ocks r halvbror till Yrla. Han har vuxit upp till en mycket trevlig gosse men det dr med att bli fotograferad var vl inte hans grej. Men massa bilder med vridna ron och konstiga grimaser fick jag. ;)

Yrla fick ven agera modell idag p en bild som ska ligga p MeraDogs hemsida och visa upp dom vstar man kan kpa dr. Spexa hade nog inte varit lika lttahanterlig i det lget men Yrla vet ju hur man beter sig. :D

Vr trningskompis, boxern Norton hade en mindre trevlig dag igr. Han skulle operera bort en trasig tand p Malm Djursjukhus men man lyckades ta bort en frisk tand s stackars Norton fr gra om sin operation. Vad sger man?


Spexa p Revinge idag.


Andy ser oengagerad ut;)


Yrla gr ett modelljobb. ;)


Revingekossorna p vg tillbaka…

3 kommentarer »

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

 1. Gr Revinge-kossorna ute ret om?
  Vad kul att Yrla ska modella :) Du har vl begrt ett rejlt arvode? ;)
  Vad klantigt av dom att ta fel tand! Stackars Norton som fr genomg hela proceduren en gng till… :(

  Ha en fin lrdag
  Kram

  Kommentar av Jessika — 20/01 2007 #

 2. Men herregud, att ta bort fel tand borde vl inte ens f frekomma?! Vi har SN!!! :)

  Kommentar av Kattis — 20/01 2007 #

 3. Hur klantig kan man vara? fel tand???? Jag hoppas dom fr allt gratis, jkla klpare! Tycker synd om Norton! :(
  Vi har ftt sn ikvll men den r redan p vg bort.
  Kramisar

  Kommentar av Pernilla — 20/01 2007 #

Kommentera gärna

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Templates Browser
Causes That contribute to Success in Life: The Impact of the First 8 Years of Education
There are many factors that contribute to your success in life and two main reasons
Challenges and opportunities in the International Higher Education Agreement
The World Bank World Bank Report of 1991 made a very interesting investigation that
Earnings About the Online Academy Training: Articles on the Decline in Public Education
Deception is defined by Dictionary of Webster as a false belief on independence or

Things to remember when getting an admission to the training school

Training schools and colleges worth a lot as they provide all the various kinds of training ns material that professional need in order to get ahead of their profession ad contribute at their best. In Australia, people can surely find lots of schools and colleges that offer high quality training options for the students as well as for the professional who looking to enhance their skill for better capabilities.

There are courses like Diploma of Community Services, Certificate III in Information Digital Media and Technology, Diploma of Work Health and Safety, Certificate II in Business and Retail Management Courses as well as the Advanced Diploma of Leadership and Management and Aged Care Training schools offering professional diplomas and courses that offer higher level training.

There are many things that you must be keeping mind in order to help yourself getting things better and get the training you need, but the most important things you should never forget are:

You should never enroll or opt to enroll in courses which are wide apart as you will be stuck nowhere and may have to manage things that you are not familiar with. In case if you are likely to get more courses you may consider to have enrolled in courses that you like the most, you should consider having the ones which are related or have similar content in them as well as same level and area of training.

As for example if you are going to attend the Business Management Courses, you should be aware that instead of aged care course you must be looking forward to get to the Diploma Of Business Management.

Further you should know that if you have to get to the top level courses you should not hesitate to enroll in the preliminary courses as they would help you learn things better.

Get in touch!

Contact Us

email us at radik.homichev@templatesbrowser.com

- or -

send us a mail at:

36 Halsey Road, YILKI, South Australia, 5211, Australia