Söndag :

Söndag

söndag 24 januari 2010 | Postat i kategorin Dagar med Yrla & Spexa |

Ja det har hänt en del sen sist. Irene som var vår nya gruppansvarig i spårgruppen fick avstå från det ädla uppdraget. ;) Irene lämnade sin egen sökgrupp för att gå med i Birgittas spårgrupp där det körs både sök och spår och kan då tyvärr inte vara med i vår grupp.
Så på nåt sätt blev det då jag som är den nya gruppansvarige. :) Jag hade väl föredragit om någon med lite mer erfarenhet tagit på sig ansvaret men vi kommer att hjälpas åt i gruppen med möten och så vidare så det ska väl fungera ändå.

Vi hade träning på klubben i torsdags och vi körde två och två. Jag tränade ihop med Gösta med Simson och vi turades om att kommendera. Körde linförighet, inkallning och framförgående och var riktigt nöjd med samtligt förutom att Spexa ställde sig på tvären i den ena halten i framförgåendet.

Märkte inget konstigt alls med henne men när vi var hemma och jag skulle ta ut hundarna ur bilen var Spexa halt på höger bakben. Hon kan ha halkat i snön men jag märkte inget alls när vi var på klubben. Så det är koppel som gäller för henne så får vi ge det några dagar.

Igår var vi i alla fall ute i Vomb i det underbara vädret men det var med tanke på Spexa inte mycket vi gick. Inte mycket mer än det blivit här hemma på en koppelrunda. Vi lullade runt vid Vombdammarna och hon fann sig väl ändå rätt hyfsat i att gå i snöre med tanke på hur taskig Yrla var med sina lekinviter. ;)

Vid dammarna låg det ett dött rådjur, kanske jägarna som lämnat kvar? Yrla tyckte helt klart att det rådjuret hade blivit den perfekta lunchen för hennes del medans Spexa faktiskt tyckte det var aningens läskigt och hoppade bakåt när Yrla fick rådjuret att röra lite på sig. Haha. :D

2010-01-23 (129)k.jpg
2010-01-23 (73)k.jpg
2010-01-23 (71)k.jpg
2010-01-23 (155)k.jpg
2010-01-23 (192)k.jpg

3 kommentarer »

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

 1. Hej.
  Kul du tittade in på våran hemsida. Ja nog är det lite pirrigt innan man vet om det finns nått i magen.
  Kul med träning, men det blir ju tyvärr lite segt i all snö. Fast ni kanske inte har så mycke snö.
  Hoppas även Spexa blir bra snart också från sin hälta.

  //Ann-Margret & Vinja

  Kommentar av Ann-Margret & Vinja — 24/01 2010 #

 2. Kanske lite väääl bastant lunch ;) när ni inte skulle göra så mycket mer än strosa omkring menar jag :-) !
  Fast attans att Spexan måste gå i snöre ;) lär väl bli svettigt om nån dag, om inte hältan ger sig snabbt *ler* !

  Kramizar

  PS Glömde säga att jag som vanligt njuter av alla fina bilder :) DS

  Kommentar av Birgitta & Lizzie — 24/01 2010 #

 3. åh vilka underbara snöiga bilder :D
  flitiga ni är som tränar i all snö!
  Fy.. ja tappar helt lusten när man knappt kan gå ordentligt på oplogat!
  Kul att du blev ansvarig :)

  Hoppas hältan ger sig!
  KRAM

  Kommentar av Malin — 25/01 2010 #

Kommentera gärna

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Templates Browser
Causes That contribute to Success in Life: The Impact of the First 8 Years of Education
There are many factors that contribute to your success in life and two main reasons
Challenges and opportunities in the International Higher Education Agreement
The World Bank World Bank Report of 1991 made a very interesting investigation that
Earnings About the Online Academy Training: Articles on the Decline in Public Education
Deception is defined by Dictionary of Webster as a false belief on independence or

Things to remember when getting an admission to the training school

Training schools and colleges worth a lot as they provide all the various kinds of training ns material that professional need in order to get ahead of their profession ad contribute at their best. In Australia, people can surely find lots of schools and colleges that offer high quality training options for the students as well as for the professional who looking to enhance their skill for better capabilities.

There are courses like Diploma of Community Services, Certificate III in Information Digital Media and Technology, Diploma of Work Health and Safety, Certificate II in Business and Retail Management Courses as well as the Advanced Diploma of Leadership and Management and Aged Care Training schools offering professional diplomas and courses that offer higher level training.

There are many things that you must be keeping mind in order to help yourself getting things better and get the training you need, but the most important things you should never forget are:

You should never enroll or opt to enroll in courses which are wide apart as you will be stuck nowhere and may have to manage things that you are not familiar with. In case if you are likely to get more courses you may consider to have enrolled in courses that you like the most, you should consider having the ones which are related or have similar content in them as well as same level and area of training.

As for example if you are going to attend the Business Management Courses, you should be aware that instead of aged care course you must be looking forward to get to the Diploma Of Business Management.

Further you should know that if you have to get to the top level courses you should not hesitate to enroll in the preliminary courses as they would help you learn things better.

Get in touch!

Contact Us

email us at radik.homichev@templatesbrowser.com

- or -

send us a mail at:

36 Halsey Road, YILKI, South Australia, 5211, Australia