Jahapp :

Jahapp

tisdag 19 januari 2010 | Postat i kategorin Dagar med Yrla & Spexa |

Inlägget från den 15 januari kom bort på något vis när jag fixade med min andra blogg som ska ersätta denna och hemsidan i sig så småningom.
Samma innehåll som hemsidan i stort sett men i Wordpressformat helt och hållet. :)

I alla fall var Yrla hos veterinär Kerstin i Lödde i torsdags och är mer eller mindre friskförklarad. Problemen i rumpan kan dock komma tillbaka ibland så det gäller att vara uppmärksam på förändringar så att hon i så fall kan få en dos Atopica för att hålla det i styr.

I söndags träffades spårgruppen på klubben för att gå genom hundarnas lydnad. Vädret var väl inte på vår sida med minusgrader och rejäl blåst så vi bestämde att köra ett moment per hund. Det har sina nackdelar med en appellplan nära havet. ;)

Jag lyckades med bedriften att få näsblod när jag hämtade Spexa ur bilen. Hon hade dock inget med saken att göra även om fröken Studsboll är mycket väl kapabel att orsaka både det ena och det andra…och det har hon ju gjort också….
Vi körde i alla fall linförighet och det såg mycket bra ut enligt den huttrande gruppen som såg på. Skönt att få betyg på att det extra krut vi lagt på just det momentet har varit värt mödan. :)

2010-01-08 (84)k2.jpg
2010-01-08 (93)k2.jpg
2010-01-08 (91)k2.jpg

Inga kommentarer »

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera gärna

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Templates Browser
Causes That contribute to Success in Life: The Impact of the First 8 Years of Education
There are many factors that contribute to your success in life and two main reasons
Challenges and opportunities in the International Higher Education Agreement
The World Bank World Bank Report of 1991 made a very interesting investigation that
Earnings About the Online Academy Training: Articles on the Decline in Public Education
Deception is defined by Dictionary of Webster as a false belief on independence or

Things to remember when getting an admission to the training school

Training schools and colleges worth a lot as they provide all the various kinds of training ns material that professional need in order to get ahead of their profession ad contribute at their best. In Australia, people can surely find lots of schools and colleges that offer high quality training options for the students as well as for the professional who looking to enhance their skill for better capabilities.

There are courses like Diploma of Community Services, Certificate III in Information Digital Media and Technology, Diploma of Work Health and Safety, Certificate II in Business and Retail Management Courses as well as the Advanced Diploma of Leadership and Management and Aged Care Training schools offering professional diplomas and courses that offer higher level training.

There are many things that you must be keeping mind in order to help yourself getting things better and get the training you need, but the most important things you should never forget are:

You should never enroll or opt to enroll in courses which are wide apart as you will be stuck nowhere and may have to manage things that you are not familiar with. In case if you are likely to get more courses you may consider to have enrolled in courses that you like the most, you should consider having the ones which are related or have similar content in them as well as same level and area of training.

As for example if you are going to attend the Business Management Courses, you should be aware that instead of aged care course you must be looking forward to get to the Diploma Of Business Management.

Further you should know that if you have to get to the top level courses you should not hesitate to enroll in the preliminary courses as they would help you learn things better.

Get in touch!

Contact Us

email us at radik.homichev@templatesbrowser.com

- or -

send us a mail at:

36 Halsey Road, YILKI, South Australia, 5211, Australia