Efter allt regnande står det tyvärr en hel del vatten på Burlövs BK.

Fast rätt kul om man frågar Himla… ??

 

3 thoughts on “Hopp och lek… :)

  1. Man fick nästan lite sommarkänslor när man såg filmen. Som när all snö smälter bort. Himla såg ut att ha väldans skoj i alla fall.

  2. Himla ser verkligen ut att trivas och jag tror att det finns en gnutta sumpråtta i schäfer, hahaFörra året såg jag en kopia av Iver bara ett stenkast från kontoret. Hade jag inte vetat att Iver var borta så hade jag trott att någon var ute med min hund. Det enda som skiljde sig var att hanen hade 1-2 cm kortare päls i kragen än Iver hade. Det var nästan läskigt för han hade samma färger, samma kroppsform och samma rörelser. Några veckor senare träffade jag på dom igen och kunde inte låta bli att stanna husse och prata med honom, och självklart gosa med snyggingen Det visade sig att det var en hund från Demonens. Här sitter jag och är knäpp och inte mindes att Himla var en Demonens Nu när jag söker efter en valp mer på allvar så plöjer jag massa stamtavlor och ser att Himla och den här hanen är halvkusiner och han heter Demonen’s Duracell SmileHar du planer på att skaffa en till schäfer parallellt med Himla?Önskar er ett gott nytt 2020 så här en bit in på året!

  3. Hahaha! Båda mina hundar älskade också vattensjuka marker, det är visst något med när det stänker vatten under magen på dem. Jag gjorde också peppande ljudeffekter, det ökade fnattet ännu mer. GrinJag tycker att temat blev skitbra, om än lite mycket ”Heja Sverige!” (y)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.