Lite foton från i maj. Spårdag med Himlas moster Demonen’s Yalla Yalla(som fyller 12 till hösten!) när vi pas sad e på att fota lite på en av mina favoritplatser. Sedan från i torsdags när vi var på utflykt med min mamma och fick till även spår samt badpremiär för Himla i Häljasjön. Lycka på riktigt. ? Hon får ha långlina på då vi inte alltid är överens om när badandet tar slut… ?

Vi har även hunnit att prova på söket. Vi fick hänga på en av klubbens träningsgrupper och jag fick figga och Himla fick prova på. Hon fick först leka med några av dom andra så dom fick känna på henne och sedan köra lite enkla hittaövningar. Himla tyckte det var kul, hon leker ju gärna och fick även till en liten skallmarkering. En del av dom grunderna kan hon ju redan då vi kör med bitövningar i kudde med utbackning och skall. Så vi får se, en start i lägre sök vore nog inte omöjligt att få till men först ska vi i alla fall lägga krutet på höstens elitspårtävlingar. ??

Lite film! ? Ljudgivning samt gripande av metallapport. Ljudgivningen som var bra redan innan men efter avdraget för min hand på tävlingen(som vi dock ändå fick 9 på) har jag nu handen mot mitt lår istället och det har ta mig tusan blivit ÄNNU bättre nu. ?
Så det avdraget tackar jag för. ?