Två månader sedan sist. Blogglusten har varit ganska obefintlig. Jag har varit sjuk, Himla har haft en stukad tå och i samma veva en liten spricka i en trampdyna. Men nu är vi igång igen och den 7 april står tävling i högre klass på agendan. ??

På bild nedan syns vår nya flockmedlem, inköpt på Netto för 60 kr. Det har diskuterats om det är en ko eller giraff och jag vet inte. Så det är en koraff. Punkt slut. Stryk har den fått i alla fall. ?

Himla fick även en Kong Extreme skickad till sig från Kong Company i England efter att jag gnällt över hållbarheten på deras nya Kong Bounzer Ultra. Nog tycker jag leksaker ska tåla att tuggas på något längre än fem minuter särskilt som den markandsförs som “extra hållbar”…. Men vi tackar för den fina, svarta Kongen. Det var uppskattat. ?

Bild också på dom fina blommor vi fick av vår klubb för andraplatsen på rallylydnadsbarometern 2018.

En tur till SBK Halmstad har vi också hunnit med för en träningsdag med vårt lilla träningsgäng. En rolig OCH solig dag med lydnad och uppletande.