Lille julafton

Enligt väderprognosen igår skulle det med största sannolikhet bli en kall men regnig jul i Skåne. Jag blev väldigt förvånad när det snöade för fullt i morse. Enorma flingor! Jag kunde väl egentligen varit utan snö men Himla blev glad och det var vackert på morgonrundan. Glad att vi fått till en hel del bra spårträning och uppletandeträning innan det nu blev vinter.

Himla har fått två halsband från El Perro i Polen. Har velat ha den typen av rejäla halsband så nu blev det av. Ett 5 cm med fleecefoder och ett ofodrat på 4 cm. 🙂


2 svar på ”Lille julafton”

  1. Fint halsband på en himla 🤪 snygg tjej ❤Här i Strängnäs har vi lite snö, lite puder på marken. Tillräckligt om man frågar mig.God fortsättning 🎄

  2. Det är snyggt med breda halsband och gillar dom verkligen! Hade några till Iver, men han hade så mycket kragfluff så kan såg mest knasig ut i dom 😉 Kunde ändå inte låta bli att köpa dom så hoppas få användning av dom senare :DHoppas du fått lite extra ledigt och att ni har riktigt bra dagar så här kring jul och nyår!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.