Fotade Himla på balkongen när jag kollade ljusslingan. Som alltid ser hon ut som BatDog där hon sitter och spanar på trälåren som står intill balkongräcket. Det var Spexa som började sitta på den och spana ut när hon var yngre och Himla tyckte det var väldigt spännande och hängde på hon med. ?
Igår spårade vi och tränade uppletande. Bra spårat och faktiskt bra uppletande där hon uppförde sig relativt välartat på stigen och lyssnade på mig. Vi har jobbat lite med det. Envisast vinner. ??

I helgen testade vi parallellrally tillsammans med Himlas moster Yalla. Senaste numret av Brukshunden bjöd på lite roliga tips för att variera rallylydnadsträningen och vi tog oss an det. Mycket roligt att köra parallellt och hundarna var väldans duktiga, om än såklart lite konfunderade i början. Så det kommer vi att göra om. ?

Två månader idag utan Spexa. Vi saknar dig, älskade lilla knashund. ❤?