SchäMall ;)

I onsdags var vi på Revinge och spårade med Anki o Jiddra. Blev även lite fotande. Bl.a. en championatbild som ska hängas upp på klubben då ju Jiddra blev ”SE BCh Mallekrafts Jiddra” i somras. 🙂
Fint spårat av Himla men vi behöver helt klart träna mera med färska naturpinnar i spåret. Lydnaden har vi kommit igång med lite på allvar också och det känns bra och roligt igen. 👍

Fem veckor har gått nu. Fortfarande tufft men det känns som om jag andas lite lättare denna veckan. Tänkte för några veckor sedan att nån mer hund efter Himla blir det inte. Som jag läste på FB häromdagen att köpa valp är att köpa framtida sorg och så är det ju. Men…jag tror nog ändå att jag kommer ha hund så länge jag har möjlighet. ❤


Himla med sin present hon fick av min mamma. Kul att piska sig själv med tydligen… 😁


SE BCh Mallekrafts Jiddra

2 svar på ”SchäMall ;)”

  1. Fina bilder som vanligt.Ja det här med sorgen är ju knepigt. Man vill aldrig gå igenom samma sak igen när hunden går bort men sen så kommer tomheten och vips en valp med den. Man får tänka att sällskapet och livet tillsammans med hunden är mer värt än sorgen och saknaden efter den. Fast det är så klart väldigt jobbigt då.

  2. En schäfer som inte piskar sig själv med leksaken, är det en schäfer? 😉 Gillar alltid dina bilder och championatbilden blev riktigt bra och tagen ur snygg vinkel.Du har samma tankar som jag. Saknade är stor och individen blir aldrig ersatt, samtidigt så känns det konstigt att vara helt utan hund. Som Icka skriver; så ger ju livet tillsammans med hunden så mycket mer än sorgen efteråt även om sorgen och saknaden finns där så börjar jag sakta men säkert kunna tänka på allt det roliga vi gjort tillsammans och hur mycket det betytt för mig att ha Iver vid min sida. Just nu känns livet mer meningslöst. Även om jag fortfarande tvekar, så stundtals känns det som att mitt liv inte kommer att vara lyckligt om jag inte har en schäferhane vid min sida. Jag är ju inbiten hanhundsmänniska, så det blir ingen tik, om det nu blir hund igen och det blir garanterat en schäfer, för det finns ingen annan ras som står mig så nära.Häromdagen så tänkte jag på dig 🙂 Funderade just över om du skulle skaffa dig en till, när det känns bättre, för du har ju haft två schäfrar vid din sida under många år…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.