SchäMall ;)

I onsdags var vi på Revinge och spårade med Anki o Jiddra. Blev även lite fotande. Bl.a. en championatbild som ska hängas upp på klubben då ju Jiddra blev ”SE BCh Mallekrafts Jiddra” i somras. 🙂
Fint spårat av Himla men vi behöver helt klart träna mera med färska naturpinnar i spåret. Lydnaden har vi kommit igång med lite på allvar också och det känns bra och roligt igen. 👍

Fem veckor har gått nu. Fortfarande tufft men det känns som om jag andas lite lättare denna veckan. Tänkte för några veckor sedan att nån mer hund efter Himla blir det inte. Som jag läste på FB häromdagen att köpa valp är att köpa framtida sorg och så är det ju. Men…jag tror nog ändå att jag kommer ha hund så länge jag har möjlighet. ❤


Himla med sin present hon fick av min mamma. Kul att piska sig själv med tydligen… 😁


SE BCh Mallekrafts Jiddra

Ett svar på ”SchäMall ;)”

  1. Fina bilder som vanligt.Ja det här med sorgen är ju knepigt. Man vill aldrig gå igenom samma sak igen när hunden går bort men sen så kommer tomheten och vips en valp med den. Man får tänka att sällskapet och livet tillsammans med hunden är mer värt än sorgen och saknaden efter den. Fast det är så klart väldigt jobbigt då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *