Fyra veckor sedan vi sad e farväl till Spexa.  ❤ I fredags hämtade vi hem hennes urna och det hade lite lugnande inverkan på mig. Att på nåt sätt få hem henne igen. Jag har faktiskt också sovit bättre sista veckan. 
Bilden här kom upp som dagens minne på Facebook.  Vi gick långrunda runt åkrarna i Burlöv den dagen 2014.   :)
Knasiga, snällaste, glada Spexa….vi saknar dig. ?

I måndags var Himla och jag på utflykt till Landskrona för träningsdag med lite trevligt folk. Vi hoppas få till lite bra träningsträffar med detta gäng under vintern och vi ser redan fram emot nästa gång.
Lydnad och uppletande blev det. Både bra och mindre bra. Vi har inte tränat så mycket dom sista veckorna då lusten inte funnits och dessutom har jag varit däckad av förkylning efter senaste spårträningen så vi har inte kommit in i våra rutiner igen.
Jag hoppas det kan bli lite mera träning av framöver, vissa saker är ju så mycket färskvara.
Tävling blir det nog inte förräns i mars. Högre klass dräller av anmälningar just nu och i mars är vi återigen i första prioritering att komma med på tävling så jag hoppas vi gör det också.