Blodmånefredag

Två inlägg på två dygn är ju lite chockartat men det är lika bra att få det gjort kände jag. Tyckte det var så fina bilder. 😀
Nu i värmen har vi varit mest aktiva tidiga morgnar för jag är ingen kvällsmänniska. Men att kika på fredagens blodmåne var ju lite motivation för en sen kvällstur så strax innan åtta på kvällen åkte vi till Burlövs BK där det är hyfsat fri sikt.
Fick fina bilder på hundarna i den sena kvällssolen och sedermera också hyfsade månbilder.
Vi fick lite oplanerat sällskap också av Gabrielle och dobbisarna så då kändes det lite lättare att stå och glo i mörkret tills sådär kvart över elva. 😁🌛 Lite knåp för att få till månbilderna med mitt icke-ljusstarka zoomobjektiv men stativ och kamerans självutlösare fixade i alla fall stadgan under dom långa slutartiderna. 📷

Ett svar på ”Blodmånefredag”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.