Mera träning och träningstävling

Vi fick till en hel del bra lydnadsträning förra veckan samt spår och uppletande på onsdagen.
I lördags var vi i Burlöv och träningstävlade lydnadens startklass. Vi får ju egentligen starta klass 2 men lägger sedan ett bra tag ingen tid alls på lydnadslydnaden. Så vi hoppade på startklassen för att få ett bra tillfälle att köra tävlingsmässigt med domare och allt.  😃 Startklassen är ju relativt enkel och vi har repat programmet två gånger, det mesta kan hon ju sedan innan.

Gick väldans bra och framför allt kändes bra. Vi skrapade ihop 187,5 poäng och vann hela träningstävlingen. Alla klasser räknades ihop och vi hade bästa procentuella resultat av alla med 93,7 procent.  🤩

Igår måndag åkte vi till Vombskogen och fick äntligen spårat skogsspår och gjort uppletande.
Himla var supersugen i spåret och det märktes att hon var taggad då vi inte spårat skog på säkert 5-6 månader utan bara fält.
Ut som en jädra raket på spårupptaget men valde framspår blixtsnabbt så inget att säga om det. Att vi hade ett liggande träd i vägen i upptagsrutan märkte hon inte utan for bara över och jag var rädd att slå ihjäl mig. Men det gick bra.  😳😲

Efter spåret körde vi uppletande nästan direkt. Efter Himlas uppletande fick hon sitta uppbunden medans Spexa fick leta grejor och det syns ju vad hon tyckte om det…

Idag snöar det tyvärr igen.  🤢 Vi har en rolig träningsdag inplanerad på torsdag så jag hoppas den blir av ändå.
Nu ikväll vräker snön ner och skiten lägger sig dessutom….  🤬

Ett svar på ”Mera träning och träningstävling”

  1. Bra jobbat med fin feeling! Kul med missnöjd Himla också. :DEn grej, texten är bara knappt mörkare än den vita bakgrunden när man skriver kommentarer, det är svårt att se och skriva rätt. Annars snyggt tema!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.