Att tävla eller inte tävla

Våra planerade sex veckors tävlingsförberedelser reducerades ju när snön kom så nu har vi inte tränat spår eller uppletande sedan den 26 februari. Hu!! Tävlingen kommer att gå i skog. Snön börjar dock försvinna på Revinge så vi kanske får nöja oss med att träna på fält. Inte vad jag önskar men vi kör på det och hoppas det hinner töa så vi får till nåt pass i skogen innan det är dags. 

Klubbens appellplan är i alla fall åter snöfri men något lerig. Träning igår och på väg dit kom värsta snöovädret. Tack och lov var det inget som blev liggandes. Lite tjatigt nu.  sceptic 

Fick till fritt följ, inkallning med ställande, framåtsändande, kryp och ljudgivning.
Även platsliggning med Dogge och Jiddra. Rätt isande kallt så dom fick ligga plats med täckena på sig. 🙂

Ett svar på ”Att tävla eller inte tävla”

  1. Vet inte hur det funkar på hundtävlingar, får man tillbaka anmälningsavgiften om man drar sig ur i tid för att de ska kunna kalla in en ersättare? Om inte så kör på tävlingen ändå, det blir som det blir och om inte annat kan du se det som ett tillfälle att spårträna i skog. 🙂 Annars är det ett lite knivigare beslut, då får du följa magkänslan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.