Brukslydnadsläger i Halmstad

Då var även detta årets brukslydnadsläger över. Dagarna går alldeles för fort även om det är rätt lagom med fyra dagar. Jag hade inte orkat mer. :smilar:  Samling med genomgång gruppvis i torsdags och sedan har vi kört tre heldagar. Sju lydnadspass, två uppletanden och tre platsliggningar varav en med skott.

Vi tränade för Karin Haglund(www.karinshundservice.se) i år och hade sällskap av malle, terv, golden, hovawart och ytterligare en schäfer. En trevlig grupp på väldigt olika nivåer, från nybörjare som inte tävlat ännu till elithund.  

Jag valde att lägga fokus på att få till lugn och mera koncentration i saktagåendet och krypet och fick bra tips som jag hoppas ska hjälpa oss med det. Vi körde även fritt följ ett pass och fick samtliga dagar till tävlingsmässiga inropningar på planen.
Som kändes mycket bra kan jag tillägga.  
Fick även tips på koncentrationsövning och snappade upp lite andra användbara tips och trix genom att lyssna och titta på övriga ekipage.

Sammanfattningsvis ett trevligt läger på en trevlig klubb. Funkade bra att bo i klubbhuset även om vi denna gång delade en av teorisalarna med terven Pelle med matte.
Tack och lov för kompostgaller. 
God mat och god fika så det gick ingen nöd på oss överhuvudtaget. Frukost, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika samt middag. Lyxigt. 🙂

Hanns med bad ena kvällen också när jag åkte iväg med hundarna till ett ställe som heter Ön.
Det var dom värda, mina två duktiga hundar.
Igår kväll ramlade vi in här hemma och idag har vi vilat. 🙂

 

 

Ett svar på ”Brukslydnadsläger i Halmstad”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.