Långblogg

Vi har haft en regnig fredag idag så det har passat bra för oss att ta igen oss lite. Vi var ute på Burlövs BK där hundarna fick lalla runt en och en halv timme och jag fick fotat lite mellan skurarna. 🙂
Skogen igår med Anki och hennes mallar. Spår, spårupptagsträning och uppletande. Äckligt kvavt väder med massa småflugor, ilskna hästflugor och fästingar såklart.
Men bra träning! 
Vi har tränat en hel del på sistone, både lydnad, spår och spårupptag. Hade även en dag då jag endast tränade uppletande. Planen är att starta högre klass under tidig höst så vi har lite att göra tills dess med exempelvis spårupptagsövningar.

Högrelydnaden har vi redan till stor del, det är framåtsändandet och krypet vi lägger mest tid på. Övriga moment tycker jag sitter bra! Inkallning med ställande, fria följet, ljudgivning, tungapportering och hopp. Väldigt roliga moment i högre tycker jag. Tycker nog Himla också, bara ljudgivningen i sig är en belöning tycker hon.  :smilar:

Om fyra veckor åker vi på brukslydnadsläger i Halmstad och tränar för Karin Haglund 13-16 juli.
Ska bli mycket spännande då vi fick så mycket ut av det förra året och hoppas såklart på det igen.

Från igår. Finaste 11-åringarna Spexa och Astrid assisterar vid och i uppletanderutan.  heart 
Bilderna nedan från Burlöv idag.  nickar

Ett svar på ”Långblogg”

  1. Hahaha, vad roligt det är när man lär känna hundar trots att man aldrig träffat dem – redan innan jag läst meningen där du skriver att Himla ser ljudgivningen som en belöning tänkte jag det, att Himla nog tycker att det är ett höjdarmoment. 😀 Vad roligt att ni haft bra träningar, rätt årstid. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.