Sen sist

Vi har hunnit med en hel del träning. Har haft stor nytta av flera tips vi fick med oss från Halmstadlägret. Det är slutflummat och slutsnusat i fotgåendet hoppas jag. 😉 Himla går nu med riktigt fin kontakt. Kan tränga något men just nu bryr jag mig inte om det. Bra kontakt ville jag ha och det har jag fått. Nu gäller det att träna på och upprätthålla det.
Inga större konstigheter egentligen. Jag går med en godis i munnen och så fort hon tappar kontakten spottar jag ner godisen bakåt/vänster. Mycket effektivt. Gäller bara att hinna med henne, allt går ju så fort.
Belönar det braiga med kamplek och måste vara konsekvent med mitt belöningsord innan grejen dras fram och serveras. Alltid bakåt längs min vänstra höft.  nickar

Spåra har vi också gjort. På vall, i skog och på ljung/knastertorr mossa. Fått bra variation. 🙂
Spexa har också fått ett par spår sista veckan. 🙂 Hon tycker det är så roligt.

Nu har vi semestervecka framför oss och har planerat in lite roliga träningsdagar. 🙂

2016-08-07-001
Himla spårar i Vombskogen förra söndagen.

2016-08-07-002

2016-08-12-vomb
Promenad runt Vombdammarna i fredags efter jobb. Dystra moln men vi slapp regnet.

Himla spårar den 2/8 och här under lite krypträning från i fredags.

 

2 svar på ”Sen sist”

  1. HAHAHA! Sorry, men Merry hoppade just högt när du berömmer Himla i slutet av spårklippet. 😀 😀 Hon spårar ju jättefint och kryper ser mer sansat ut än förut. Toppen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.