Vårsol

Idag har vi haft en riktigt skön eftermiddag i vårsolen. 🙂 Blev kvar på klubben efter jobb. Hundarna fick två pass vardera och sen tog vi en promenad innan vi åkte hemåt. Himla fick rondera, hennes nya favvis. Lite lydnad också då jag anmält oss till träningstävling i Lydnadsklass 2 nästa helg. Rutan, apportering, fjärr och skall. Fjärren var väl mindre lyckad då hon hittade på lite olika varianter som vi inte behöver nämna. 😉 Nästa gång kör vi fjärr först. 🙂

2016-03-11-001

För Spexa blev det en liten rallybana med 8 skyltar fortsättningsklass. Bland annat 8:ans frestelse där man går i en 8 runt två koner och passerar även då en skål med godis och en leksak. Spexa det fräcka lilla stycket fixade det fint att gå i 8:an men när vi passerade på väg mot nästa skylt slängde hon sig och snodde gotten i skålen…  gangsterflin
Så då gjorde vi om det några gånger och passerade väldigt nära och jag fick förklarat för henne att den gotten rör man inte om det så är sista gotten på jorden.
Rör man den får man inte sin gris….alternativt rör man den kanske grisen råkar illa ut…?  devil

Ett svar på ”Vårsol”

  1. VIsst är det underbart med vårsolen nu?!
    Hahaha, gotta kan vara svårt att motstå, jag förstår Spexa! 😀
    Tänk att det kan vara så roligt att springa runt grejer, många hundar tycker ju att det är en höjdare. Duktig Himla! Så var det bara fjärren då… 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.