Sen sist…

….har Himla hunnit tävla lägre spår i Simrishamn. Missade pinnar i spåret, ett något oförtjänt nollat kryp och faktiskt en ganska dålig linförighet med mycket snusande. Vi blev dock godkända och även om jag är nöjd med känslan i stort på lydnaden(undantaget linförigheten) och en fantastisk budföring med skott är jag inte nöjd med enbart godkänt även om jag såklart är nöjd med Himla.
Vi har inte tränat som dårar 6 dagar i veckan för ett godkänt. Så just nu har jag ingen plan och jag får se när jag får lust att tänka ut en… 🙂
Inkallningen var extra ehh…lustig. För det första satt Himla och laddade och det ryckte i henne innan jag kallade in. Sen kommer hon i en helt vansinnig fart, bromsar för ingången samtidigt som hon morrar??! Vi fick faktiskt bara avdrag för ”lov” då hon ju inte hann stanna. 🙂
Jag hann tänka att ”nu dör jag…hon springer ner mig”…

….har jag äntligen varit hos ProPet i Kävlinge och köpt ett par nya fällar. 150 kr för 100×75 cm måste vara det bästa priset i alla fall i Skåne. En ljusblå med tassar och en i grå camoflage.

….har bloggen fått nytt tema. 🙂

….har Spexa fått köra en rallybana i fortsättningsklass. Tror jag ska anmäla henne till hemmatävlingen i början av maj.  nickar

2016-mars-01

2 svar på ”Sen sist…”

  1. Det känns ju kymigt att ”bara” få godkänt när man tränat så mycket som ni gjort, jag förstår att det är svårt att fundera ut en ny plan men du får säkert inspiration snart igen. Att morra på inkallningen var lite udda måste jag säga, hon kanske var så överladdad att det var tvunget att komma ut på något sätt. Knas-Himla. heart
    Det låter roligt med en tävling för Spexa också, och i maj när det kan vara riktigt trevligt väder dessutom. 🙂 Det var ett väldigt bra pris på fällarna, det är en väldigt trist sak med att bo i Sthlm – allt är mycket dyrare. :-/

  2. Här var det nytt och fint :smilar:

    Väldigt billiga fällar måste jag säga. Har nog aldrig sett så billigt, inte ens när jag var på Ullared.

    Och tävlingen…bara att ta nya tag. Fast jag förstår om det känns lite omotiverat.
    Ha en trevlig vår…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *