Himla på äventyr

Dags att väcka bloggen lite igen känner jag. 🙂

Förra söndagen var Himla och jag på äventyr. Vi åkte iväg tidigt tillsammans med Anki & Jiddra. Först till Östra stranden i Halmstad där vi spårade och tränade uppletande. Rolig spårmark med både ljung och sanddyner. 🙂

Därefter vidare till Falkenbergs BK och deras träningstävling i brukslydnad. Samma upplägg som för ett år sedan när vi var i Laholm. Samling 12.30 där man delar upp sig i grupper, betalar sina 40 kr och grillar korv. Alla hjälps åt både med kommendering och att skriva kommentarer.
Himla fick ligga plats, springa budföring och köra genom lägrelydnaden. Det kändes bra, vi hade kul och fick dessutom positiva kommentarer efteråt vilket såklart är extra roligt.
Dessutom fick jag henne i bra fas inför krypet som gick hyfsat.

2016-02-14-005
Spårmark. 🙂
2016-02-14-002
Mera spårmark!
2016-02-14-001
Himlas första spår på en strand…hon blev lycklig över att se havet. 🙂
2016-02-14-himla-jiddra
Himla & Jiddra.
2016-02-14-004 2016-02-14-003

Ett svar på ”Himla på äventyr”

  1. Kul att du bloggar! Jag kikar ju in mest varenda dag. 🙂
    Roligt med lite äventyr. Det måste vara svårt för hundarna att spåra på sand om det blåser? Skickligt att klara av det. 🙂 Kul med positiva kommentarer på träningstävlingen, när blir det en ”riktig” tävling härnäst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *