Skall!

Vi började träna skall för nån vecka sedan. Himla är en mycket tyst schäfer vilket jag är tacksam över. Testade själv att trigga henne men hon blev bara mer och mer besluten att knipa käft. 🙂
Lösningen blev Anki och en bitkudde. Proppen lossnade i alla fall lite där. I helgen kunde jag även få henne att skalla på egen hand med bitkudden. Nu återstår bara att få till det när hon sitter också. 🙂

Ett svar på ”Skall!”

  1. Det där med att sitta och skälla har inte alla hundar så lätt för, jag vet ett par just schäfrar som inte kan hålla sig utan bara _måste_ studsa med framtassarna eller backa bara liiite. 😀 Uzie fick jag inte att skälla på kommando alls oavsett vad jag hittade på, hon valde tillfällena själv. heart gangsterflin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *