Vågdödaren

Igår blev det lydnadsträning för Himla efter jobb och lite rallyövningar för Spexa. Spexa har fått träna på två olika rallybanor i veckan och vi kör någon till i veckan som kommer.
Tävling i Burlöv nästa lördag ju. 🙂 Vi är med i eftermiddagsgruppen och har banvandring först kl 15.00

Efter träningen igår åkte vi till skogen, tog en promenad och var även vid Vombsjöns badplats. Det blåste bra och kom vågor så det blev inte mycket bad för Himla. Hon blir rent besatt över att hugga i vågorna och är inte kontaktbar. Vill inte ens leka med bollen. Så jag fick tyvärr ha henne i koppel för jag vill inte att hon fyller sig med vatten.
Dåren kan beskådas på filmen längst ner…  :up:

20150731-01 20150731-02 20150731-03 20150731-04

Ett svar på ”Vågdödaren”

  1. Vilka udda beteenden det finns, även om just att svälja en massa vatten på olika smarta sätt i sjöar/hav inte är så sällsynt hos hundar. Uzie fick i sig för mycket vatten ett par gånger när hon uppenbarligen var för törstig och vi kom till en sjö och hon högg i vattnet, då spydde hon upp det och så var det bra med det. Jag hade alltid vatten med i flaska när det var varmt men det var ofta helt i onödan. :up:
    Om du inte bloggar innan tävlingen så lycka till så jättemycket på tävlingen på lördag! Skönt med sen banvandring och vara i eftermiddagsgrupp, då kan man ju rasta och ta det lugnt innan på dagen. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *